• White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

OTA YHTEYTTÄ

Simosol Oy

Hämeenkatu 10

11100 Riihimäki

Suomi

Myynti ja hallinto

(+358) 440 405859

Markkinointi ja PR

(+358) 50 3102789

PALVELUKSESSANNE

 

JUSSI RASINMÄKI

Toimitusjohtaja
jussi.rasinmaki@simosol.fi

p. +358 40 0382364

Jussi on Simosolin toimitusjohtaja ja osakas. Hänellä on laaja kokemus biomassaresurssien analysoinnista ja kestävän käytön suunnittelusta. Jussilla on tohtorintutkinto Helsingin yliopiston metsätieteiden laitokselta pääaineena metsäsuunnittelu. Hän on työskennellyt Simosolilla eri projektien parissa viidellä mantereella soveltaen tutkimusta käytäntöön.

ANTTI MÄKINEN

Tekninen johtaja

antti.makinen@simosol.fi

p. +358 40 5836162

Antti on Simosolin tekninen johtaja ja osakas, ja hän johtaa ohjelmistokehitystä ja arvonmäärityksen palveluista. Antilla on yli 10 vuoden kokemus metsävarojen metsien arvonmäärityksestä, päätöstukityökalujen kehityksestä, lyhyen ja pitkän aikavälin metsäsuunnittelusta sekä metsämallien epävarmuusanalyyseistä. Antilla on metsäsuunnittelun tohtorintutkinto Helsingin yliopistosta.

SANTIAGO VELÁSQUEZ

Päällikkö, Latinalainen Amerikka
santiago.velasquez@simosol.fi
p. +57 312 4496212

Santiago on Simosolin aluepäällikkö, joka vastaa espanjankielisistä Latinalaisen Amerikan projekteista. Hänellä on vankka kokemus alueellisesta metsätaloudesta sekä vahva ammattitaito kustannus- ja rahoitusanalyyseistä. Santiago on viettänyt suuren osan akateemisesta ja ammattiurastaan Suomessa, jossa hän suoritti tuotantotalouden maisterin- ja tohtorintutkinnon.

BRENO GIL

Tuotepäällikkö

breno.gil@simosol.fi

p. +358 44 3004855

Breno on Simosolin tuotepäällikkö, ja hän työskentelee kartoitus-, suunnittelu- ja monitorointiprojektien parissa asiakkaidemme kanssa. Breno on brasilialainen, ja hänellä on vahva kokemus kansainvälisestä taloustieteestä, liikkeen- ja projektinjohdosta ja metsätaloustieteestä, sekä erityisesti eukalyptuksen kasvattamisesta Brasiliassa.

JUHO PENTTILÄ

Kehittämispäällikkö

juho.penttila@simosol.fi

p. +358 40 7767945

Juho kehittää ja kaupallistaa Simosolin tuote- ja palveluvalikoimaa. Hän on metsien ekologian ja käytön maisteri Helsingin yliopistosta. Hänellä on kattava asiantuntijakokemus metsävarojen kestävästä käytöstä, mukaan lukien puunhankinnan ja kuljetusketjujen optimointi, metsien inventointi, kartoitus ja sertifiointi sekä metsäinvestointien tukeminen. Ennen Simosolille tuloaan hän työskenteli metsäalan konsultointipalvelujen parissa

LAURI TAMMINEN

Kehittämispäällikkö

lauri.tamminen@simosol.fi

tel. +358 40 7072896

Lauri kehittää ja kaupallistaa Simosolin tuote- ja palveluvalikoimaa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kestävän metsätalouden edistämisestä, mukaan lukien alueellinen ja operatiivinen metsäsuunnittelu, metsien inventointi ja kartoitus, toimitusketjujen optimointi sekä metsäinvestointien tukeminen. Ennen Simosolille tuloaan hän työskenteli metsäalan konsultointipalvelujen parissa.

LAURA KAKKONEN

Digimarkkinointipäällikkö

laura.kakkonen@simosol.fi

p. +358 50 3102789

Laura vastaa Simosolin viestinnästä ja markkinoinnista. Hänellä on vahva osaamistausta verkkoviestinnästä ja markkinoinnista, sosiaalisesta mediasta, kirjoittamisesta sekä taittotöistä ja valokuvauksesta. Laura on valmistunut maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi, ja työskennellyt pääasiassa erilaisissa yhdistyksissä viestinnän asiantuntijana.

VICTORIA POLJATSCHENKO

Konsultti

victoria.poljatschenko@simosol.fi

p. +358 50 330 4800

Victoria kehittää ja kaupallistaa Simosolin hiilimallinnuspalveluita. Hän on opiskellut metsäbiotalouden liiketoimintaa ja politiikkaa Helsingin yliopistossa. Opinnoissaan Victoria on keskittynyt siihen, millaisia vaikutuksia ilmastolla on Suomen metsäteollisuuteen, ja hän on erikoistunut puunkäytön korvaavuusvaikutuksiin.

10 vuotta - vahvempana kuin koskaan

Juhlimme hiljattain 10-vuotispäiväämme Riihimäellä. Pysymme jatkossakin metsiin liittyvän ohjelmistokehityksen suunnannäyttäjinä Asiantuntemuksemme varmistaa parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaillemme.

©2019 Simosol Oy

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

(+358) 44 0405859 | Riihimäki, Suomi