• White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

OTA YHTEYTTÄ

Simosol Oy

Hämeenkatu 10

11100 Riihimäki

Suomi

Vietnamin-toimisto:
85-87 Tran Phu, Da Nang
vietnam@simosol.fi
puh. (+84) 930 24145

Myynti ja hallinto

Markkinointi ja PR

PALVELUKSESSANNE

 

JUSSI RASINMÄKI

Jussi on Simosolin toimitusjohtaja ja osakas. Hänellä on laaja kokemus biomassaresurssien analysoinnista ja kestävän käytön suunnittelusta. Jussilla on tohtorintutkinto Helsingin yliopiston metsätieteiden laitokselta pääaineena metsäsuunnittelu. Hän on työskennellyt Simosolilla eri projektien parissa viidellä mantereella soveltaen tutkimusta käytäntöön.

ANTTI MÄKINEN

Operatiivinen johtaja

antti.makinen@simosol.fi

p. +358 40 5836162

Antti on Simosolin operatiivinen johtaja ja osakas, ja hän johtaa ohjelmistokehitystä ja arvonmäärityksen palveluja. Antilla on yli 10 vuoden kokemus metsävarojen metsien arvonmäärityksestä, päätöstukityökalujen kehityksestä, lyhyen ja pitkän aikavälin metsäsuunnittelusta sekä metsämallien epävarmuusanalyyseistä. Antilla on metsäsuunnittelun tohtorintutkinto Helsingin yliopistosta.

SANTIAGO VELÁSQUEZ

Kansainvälisen liiketoiminnan kehittämispäällikkö
santiago.velasquez@simosol.fi
p. +57 312 4496212

Santiago on kansainvälisen liiketoiminnan kehittämispäällikkö, joka johtaa Simosolin Vietnamin-toimistoa. Hänellä on vankka kokemus alueellisesta metsätaloudesta sekä vahva ammattitaito kustannus- ja rahoitusanalyyseistä. Santiago on viettänyt suuren osan akateemisesta ja ammattiurastaan Suomessa, jossa hän suoritti tuotantotalouden maisterin- ja tohtorintutkinnon. 

BRENO GIL

Breno on Simosolin tuotepäällikkö, ja hän työskentelee kartoitus-, suunnittelu- ja monitorointiprojektien parissa asiakkaidemme kanssa. Breno on brasilialainen, ja hänellä on vahva kokemus kansainvälisestä taloustieteestä, liikkeen- ja projektinjohdosta ja metsätaloustieteestä, sekä erityisesti eukalyptuksen kasvattamisesta Brasiliassa.

JUHO PENTTILÄ

Palvelupäällikkö,
Hiililaskenta ja kaukokartoitus

juho.penttila@simosol.fi

p. +358 40 7767945

Juho johtaa Simosolin metsien hiililaskenta- ja kaukokartoituspalveluja. Hänellä on kattava asiantuntijakokemus kestävän metsätalouden hankkeista, metsien inventoinnista ja kartoituksesta sekä metsäinvestointien tukemisesta.

LAURI TAMMINEN

Lauri kehittää ja kaupallistaa Simosolin tuote- ja palveluvalikoimaa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kestävän metsätalouden edistämisestä, mukaan lukien alueellinen ja operatiivinen metsäsuunnittelu, metsien inventointi ja kartoitus, toimitusketjujen optimointi sekä metsäinvestointien tukeminen. Ennen Simosolille tuloaan hän työskenteli metsäalan konsultointipalvelujen parissa.

VICTORIA POLJATSCHENKO

Victoria kehittää ja kaupallistaa Simosolin hiilimallinnuspalveluita. Hän on opiskellut metsäbiotalouden liiketoimintaa ja politiikkaa Helsingin yliopistossa. Victoria on opintojensa myötä keskittynyt mekaanisen metsäteollisuuden ilmastovaikutukseen, sekä erityisesti puunkäytön korvaavuusvaikutukseen.

ATTE SAUKKOLA

Palvelupäällikkö,
Täsmämetsätalous

atte.saukkola@simosol.fi

p. +358 50 3663233

Atte tuottaa palveluita Simosolin ohjelmistoilla ja tukee ohjelmistokehitystä. Hänellä on monipuolista osaamista metsävarojen hallinnasta, metsänhoitomenetelmistä, puunkorjuusta ja metsäteollisuudesta. Metsien arvioinnin opintojen ja käytännön metsänhoitotaitojen lisäksi hänellä on asiantuntijakokemusta erilaisista metsäteollisuuden toimeksiannoista Suomesta ja ulkomailta.

10 vuotta - vahvempana kuin koskaan

Juhlimme hiljattain 10-vuotispäiväämme Riihimäellä. Pysymme jatkossakin metsiin liittyvän ohjelmistokehityksen suunnannäyttäjinä Asiantuntemuksemme varmistaa parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaillemme.

© 2020 Simosol Oy

(+358) 44 0405859 | Riihimäki, Suomi

  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon